Μέθοδοι αποστολής

 

Αποστολή σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός 24 ωρών στην εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).

Η αποστολή σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιείται με εταιρία ταχυμεταφορών, με εξαίρεση τα ογκώδη αντικείμενα, που θα αποστέλλονται με εταιρία γενικών μεταφορών (πρακτορείο). Κατόπιν αιτήσεως του πελάτη, είναι δυνατή η αποστολή ογκώδη αντικειμένων με εταιρία ταχυμεταφορών. Στην περίπτωση αυτή τα μεταφορικά βαρύνουν τον πελάτη και καθορίζονται κατόπιν συνεννοήσεως με την επιχείρησή μας.

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής παραγγελιών και εκτός Ελλάδος. Στην περίπτωση αυτή ο τρόπος και τα έξοδα αποστολής καθορίζονται κατόπιν συνεννοήσεως με την επιχείρησή μας.

Χρόνος παράδοσης παραγγελίας από 1 ως 5 εργάσιμες ημέρες. Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες, όπως απεργίες ή ακραία καιρικά φαινόμενα. Στους χρόνους παράδοσης δεν προσμετρούνται σαββατοκύριακα και αργίες.

Οι κεντρικές μας αποθήκες λειτουργούν καθημερινά από τις 9:00πμ έως τις 2:00μμ. Παραγγελίες που θα λαμβάνονται εκτός των ωρών αυτών θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη. Η επιχείρησή μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχών ζημιές που θα προκληθούν κατά την μεταφορά.

Το κόστος των μεταφορικών είναι 2,50€ για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Σε παραγγελίες άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Το κόστος αποστολών στην Κύπρο είναι 9€ για δέματα βάρους έως 2 κιλά.

Σε περίπτωση αντικαταβολής, η παραγγελία επιβαρύνεται με 2,50€.

Παραλαβή από το Κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας και από το φυσικό μας κατάστημα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.